Work and travel Germany

Work and travel Germany

8476853-germany-poster-Stock-Vector-berlin

Заявки на зимовий період приймаються до 15.10.2015 року.
Заявки на літній період приймаються до 30.11.2015 року.

Щоб взяти участь у програмі, Вам необхідно виконати наступні умови:
1. Ваш вік становить від 18 до 35 років на момент початку роботи. Якщо Вам поки не виповнилося 18 років, але до початку виїзду в Німеччину Ви досягнете цього віку і зможете вчасно оформити закордонний паспорт, Ви можете приймати участь в даній програмі.
2. Ви є громадянином країн СНД і студентом ВНЗ (університету, інституту, академії, консерваторії, технікуму або коледжу) на денній формі навчання.
3. Ви продовжите навчання після роботи в Німеччині і зможете підтвердити це в посольстві при отриманні візи (наприклад, довідкою з місця навчання)

Поїздка на роботу розрахована на термін від 60 до 90 днів. Заробити за один місяць можна від 600 до 1700 євро.